Våra tjänster

Vi är specialister på överlåtelse av små och medelstora företag

VÅRA TJÄNSTER & SERVICE I KORTHET:


FÖRETAGSFÖRMEDLING

Vårt företag, NMK Företagsmäklare, är marknadsledande i branschen. Med över 100 års samlad erfarenhet har vi tillsammans den kompetens som just DU behöver för att känna Dig trygg vid försäljning av Ditt företag. Totalt är vi tretton personer som har en mycket bred erfarenhet inom alla verksamhetsområden.

Vi inleder varje uppdrag med en värdering, gör professionell annonsproduktion och tar kontakt med de kunder som söker just ditt objekt. Slutligen ser vi till att överlåtelsen går juridiskt och ekonomiskt rätt till. Läs mer under försäljningsprocess.

KONSULTATIONER

NMK förmedlar företag inom alla branscher så som t.ex. hotell- och restaurang, serviceföretag, tjänsteföretag, handelsföretag, industrier m.m. Inom företaget har vi också avdelningar med spetskompetens. Vi har t.ex. experter på värderingar och företagsanalyser. Vi kan hjälpa till vid hyresförhandling, juridiska tvister, ägarfrågor och annat som kan dyka upp som problem i verksamheten. Vi har stor samlad erfarenhet som är mycket värdefull. Tveka inte att kontakta oss. För mer information, läs här om juridisk rådgivning.

ANNONSERING OCH MARKNADSFÖRING

NMK Företagsmäklare är marknadsledande inom branschen. Vi har en mycket välbesökt hemsida, butik på blocket, årsabonnemang på bolagsplatsen och annonser på objektvision. I vårt kundregister har vi över 15 000 aktuella spekulanter. Tveka inte att kontakt oss för ytterligare information. För mer information, läs här om försäljningsprocessen.

FÖRETAGSVÄRDERING

Inför varje försäljning sker en värdering av det aktuella bolaget/ företaget. Önskar du hjälp med värdering av helt andra orsaker såsom exempelvis att köpa ut kompanjon eller som ett dokument till t.ex. fastighetsägare eller berörda myndigheter kan du anlita oss. För mer information, läs om värderingar.

FINANSIERING

Vi har ett bra samarbete med privata finansiärer, vi kan hjälpa våra kunder med finansiering på upp till 40 procent av köpeskillingen. För mer information, läs här om finansiering.

JURIDIK

Har du juridiska frågor eller behöver hjälp vid t.ex. kontraktsskrivning. Vi har stor juridisk kompetens inom företaget. Har du andra behov har vi bra kontakt med branschens främsta revisorer, jurister och advokater som vi gärna förmedlar kontakt med. För mer information, läs här om juridisk rådgivning.

MYNDIGHETSKONTAKT

Vi kan hjälpa till med myndighetskontakt och kommunikation gällande bolagsbildning, serveringstillstånd, miljökrav, ventilationskrav, skattefrågor och byggnadslov. För mer information, läs här om serveringstillstånd och utskänkningstillstånd och skatte- och avgiftsanmälan.

EKONOMISK RÅDGIVNING & SKATTERÅDGIVNING

En mycket viktig fråga vid bolagsförsäljning är den skatteeffekt man har att vänta sig. Hur skall vinsten beskattas. Vad kan man göra med en realiserad förlust. Vi har svaren. För mer information, läs här om redovisningstjänster och revision.

SEKRETESS

Du kan vända dig till oss med förtroende. Vi har ibland önskemål om sekretessbelagda försäljningar och tecknar då sekretessavtal med alla spekulanter innan information lämnas ut. Du kan känna dig trygg när du kontaktar oss!

SÄLJ DITT FÖRETAG GENOM OSS!

Fyll i dina uppgifter nedan och vi kontaktar dig eller ring oss på 08 - 794 08 60
Värdering är alltid kostnadsfri. Välkommen!
X

Kontakta oss

Kontoret i Stockholm finns i Västberga Industriområde,
nära Västberga Handelsområde

Kontaktuppgifter
08- 794 08 60
info@nmk.se

Besöksadress:
Elektravägen 73
126 30 Hägersten

Postadress:
NMK Företagsmäklare KB
Box 42019
126 12 Stockholm

Kontoret i Helsingborg

Besöksadress:
Garnisonsgatan 20
254 66 Helsingborg

Kontaktuppgifter
042 - 24 12 00
040 - 615 52 00
031-380 29 40
info@nmk.se 

 

X