Om NMK Företagsmäklare

Vi är specialister på överlåtelse av stora och små företag

NMK Företagsmäklare har funnits i Stockholm sedan 1989 och vi är specialister på överlåtelse av stora och små företag. Vi har kontor i Stockholm och Helsingborg/Malmö/Göteborg-NMK Syd. NMK Företagsmäklare arbetar även i övriga landet. NMK Syd bearbetar hela Malmö, Göteborgs- och Västra Götalandsområdet.

NMK Företagsmäklare är marknadsledande i branschen och med över 100 års samlad erfarenhet har vi tillsammans den kompetens som just Du behöver för att känna Dig trygg vid försäljning av Ditt företag. Totalt är vi femton personer som har en mycket bred erfarenhet inom alla verksamhetsområden.

NMK Företagsmäklare förmedlar företag inom samtliga branscher så som till exempel hotell- och restaurang, serviceföretag, tjänsteföretag, handelsföretag, industrier med mera. Inom företaget har vi avdelningar med spetskompetens till exempel experter på värderingar och företagsanalyser.

Vi har ett bra samarbete med privata finansiärer och vi kan hjälpa våra kunder med finansiering på upp till 40 procent av köpeskillingen.

Vi på NMK Företagsmäklare vet att affärens genomförande, oavsett rörelse, är en betydande affär och det är här vi kan hjälpa Er att genomföra affären på ett tryggt och bra sätt. Under hela uppdragstiden får Du som kund fullt personligt engagemang. Det är med förtroende ni kan vända er till oss både som köpare och säljare. Vi är marknadsledande därför att vi är specialister inom näringen.

Vi hittar snabbt köpare till Ditt företag via stort kontaktnät, kundregister och en aktiv marknadsföring. Sedan starten 1989 har vi haft förtroendet och nöjet att förmedla tusentalet rörelser och kommersiella fastigheter.

Välbesökt hemsida sedan 1989, ca 1 500 - 2 000 besökare per dag.

Välkommen att kontakta oss på NMK Företagsmäklare!

SÄLJ DITT FÖRETAG GENOM OSS!

Fyll i dina uppgifter nedan och vi kontaktar dig eller ring oss på 08 - 794 08 60
Värdering är alltid kostnadsfri. Välkommen!
X

Kontakta oss

Kontoret i Stockholm finns i Västberga Industriområde,
nära Västberga Handelsområde

Kontaktuppgifter
08- 794 08 60
info@nmk.se

Besöksadress:
Elektravägen 73
126 30 Hägersten

Postadress:
NMK Företagsmäklare KB
Box 42019
126 12 Stockholm

Kontoret i Helsingborg

Besöksadress:
Garnisonsgatan 20
254 66 Helsingborg

Kontaktuppgifter
042 - 24 12 00
040 - 615 52 00
031-380 29 40
info@nmk.se 

 

X