Om NMK Företagsmäklare

Vi är specialister på överlåtelse av små och stora företag

NMK Företagsmäklare har funnits i Stockholm sedan 1989 och vi är specialister på överlåtelse av småföretag. Vi har kontor i Stockholm och Helsingborg ( NMK SYD Företagsmäklare ) men vi arbetar även i övriga delar av landet.

Vårt företag, NMK Företagsmäklare, är marknadsledande i branschen. Med över 100 års samlad erfarenhet har vi tillsammans den kompetens som just DU behöver för att känna Dig trygg vid försäljning av Ditt företag. Totalt är vi tolv personer som har en mycket bred erfarenhet inom alla verksamhetsområden.

NMK förmedlar företag inom alla branscher så som t.ex. hotell- och restaurang, serviceföretag, tjänsteföretag, handelsföretag, industrier m.m. Inom företaget har vi också avdelningar med spetskompetens. Vi har t.ex. experter på värderingar och företagsanalyser.

Vi har ett bra samarbete med privata finansiärer, vi kan hjälpa våra kunder med finansiering på upp till 40% av köpeskillingen.

Vi på NMK vet att affärens genomförande, oavsett rörelse, är en betydande affär och det är här vi kan hjälpa Er att genomföra affären på ett tryggt och bra sätt. Under hela uppdragstiden får Du som kund fullt personligt engagemang. Det är med förtroende ni kan vända er till oss både som köpare och säljare. Vi är marknadsledande därför att vi är specialister inom näringen.

Vi hittar snabbt köpare till Ditt företag via stort kontaktnät, kundregister och en aktiv marknadsföring.
Sedan starten 1989 har vi haft förtroendet och nöjet att förmedla tusentalet rörelser och kommersiella fastigheter.

Välkommen att kontakta oss på NMK Företagsmäklare!

SÄLJ DITT FÖRETAG GENOM OSS!

Fyll i dina uppgifter nedan och vi kontaktar dig eller ring oss på 08 - 794 08 60
Värdering är alltid kostnadsfri. Välkommen!
X

Kontakta oss

Tel: 08- 794 08 60
E-post: info@nmk.se

Besöksadress:
Elektravägen 73
126 30 Hägersten
( Västberga Industriområde )

Postadress:
NMK KB
Box 42019
126 12 Stockholm

 

X