Objektsnummer: 81015

Öppettider:
Tisdag - fredag: 18.00 - 24.00
Lördag: 17.00 - 24.00
Söndag - måndag: Stängt.
Stängt 1 månad per år under semestermånad-sommartid.

Nu har vi nöjet att förmedla en etablerad och nischad restaurangverksamhet med mycket hög kvalitet och hög service. Samma grundinriktning sedan starten för 36 år sedan med en kvällsmeny med fondue med tillägg för tillagning på lavastenar under 2014.

Konkurrens avseende konceptet saknas i Helsingborg. Prisklass är mellanprisnivå med ett snittpris per gäst på ca 400 kronor.

Tillstånd att servera alkohol till 01.00 samtliga dagar inne samt 24.00 samtliga dagar på uteservering.

Restaurangen är belägen i en välbesökt del av centrala Helsingborg med många näringsställen inom restaurang, hotell samt cafébranschen. Området har fått en uppfräschning för några år sedan, då gatan utanför omvandlades till gågata, vilket medfört en mer välbesökt gata än tidigare.

Gott om parkeringar i närområde samt fördelaktiga kommunikationer med ca 100 meter till tåg-och färjestation.

Serveringsdelen finns i direkt anslutning till entrén med en stor bardel i änden av lokalen samt sanitär avdelning. Totala antalet sittplatser är ca 130–140 stycken. På restaurangens framsida finns en stor uteservering med staket, ca 36 platser. Uppvärmning finns för större delen av platserna. Inredningen inne som ute är väl anpassad till verksamhetsinriktningen och håller en mycket god stil.

Köket ligger direkt bakom serverings/bardisken och håller en mycket bra standard med fullgod maskinell utrustning med varierande ålder. Planeringen av arbetsytan ger en effektiv produktion och är bra ur arbetsmiljösynpunkt.

Källaren består av kontor, lager samt personalutrymmen.

En parkeringsplats finns att tillgå.

Personalen består 3 heltidsanställda och 2 ägare som endast arbetar endast deltid ca 30 respektive 20 procent,  men belastar företaget med två heltidslöner. Ägarna tillbringar stora delar av året utomlands tack vare en väldigt kompetent personal som klarar att driva verksamheten själva.

Säljaren äger i stort sett samtliga inventarier, som ingår i överlåtelsen.

Marknadsföring sker via hemsida, sociala medier.

Sedvanliga åtgärder avseende säkerhet och bevakning.

Leverantörer av alkoholhaltiga och övriga drycker är Spendrups

Bokföring, hyreskontrakt, inventarielista med mera finns att tillgå hos ansvarig företagsmäklare.

Möjlighet att förvärva en mycket välkänd restaurangrörelse med ett bra läge samt en hög stabilitet, starkt koncept och mycket god historik. Goda möjligheter att ta ett steg till avseende verksamheten med en högre ägarnärvaro.

För ytterligare information och visning, kontakta ansvarig företagsmäklare Uldis Martinovs på tfn 0708-640 430.

Vänligen respektera att inte störa ägare eller personal med dina frågor.

Vill Du sälja Företag? Vi har köparna! Kontakta NMK Företagsmäklare idag för kostnadsfri konsultation!

Ovanstående uppgifter har erhållits utav säljaren

FAKTA

  
Pris: 1 300 000 kr
Omsättning: ca 5–5,5 Mkr
Hyra: ca 41 000 kronor per månad + moms, värme, vatten och fastighetsskatt ingår
Yta: ca 248 kvm, ca 202 kvm i entréplan + ca 46 kvm källare

KONTAKTUPPGIFTER


Uldis Martinovs
Företagsmäklare
0708-640 430
042-24 12 00
uldis@nmk.se

SÄLJ DITT FÖRETAG GENOM OSS!

Fyll i dina uppgifter nedan och vi kontaktar dig eller ring oss på 08 - 794 08 60
Värdering är alltid kostnadsfri. Välkommen!
X

Kontakta oss

Kontoret i Stockholm finns i Västberga Industriområde,
nära Västberga Handelsområde

Kontaktuppgifter
08- 794 08 60
info@nmk.se

Besöksadress:
Elektravägen 73
126 30 Hägersten

Postadress:
NMK Företagsmäklare KB
Box 42019
126 12 Stockholm

Kontoret i Helsingborg

Besöksadress:
Garnisonsgatan 20
254 66 Helsingborg

Kontaktuppgifter
042 - 24 12 00
040 - 615 52 00
031-380 29 40
info@nmk.se



 

 

X