Objektsnummer: 60902

Byggföretag som sedan 2008 är specialiserat på renovering av badrum, främst åt uppdragsgivare som värdesätter kvalité och trygghet högre än prislappen. Bolaget har samtliga behörigheter och kompetenser som fordras för badrumsrenovering och utför i huvudsak så kallade funktionsentreprenader åt privatpersoner. Verksamheten utgår från Östermalm i Stockholm och uppdragen och kunderna finns främst innanför stadens tullar.

Bolaget säljs på grund av sjukdom och ägaren har inte möjlighet att driva bolaget vidare. År 2015 omsatte bolaget ca 5 Mkr och hade 5 anställda. År 2016 har bolaget dragit ner på verksamheten till 2 medarbetare och kommer att omsätta ca 3 Mkr.

Bolagets ägare är intresserad att överlåta bolaget till någon och i försäljningen ingår:

Hemsida - Bra hemsida som genererar ca 10-20 kundförfrågningar per månad, bra optimerad och syns på Googles första sida

Omdömen - Väldigt bra omdömen och referenser på reco.se och eniro.se

Leverantörer - Bolaget har idag bra och nära samarbeten med olika leverantörer som bland annat Kakeldax, Ahlsell, 100proffs, Cramo, Dahl, Bigbag med flera.

Lokal - Bolaget har idag ett modernt och fint kontor på Östermalm tillsammans med ett lagerutrymme på ca 15 kvm i samma byggnad.

Ekonomi - Bolaget har god kreditvärdighet, AA rating och krediter hos samtliga leverantörer på marknaden.

UE - Bolaget har under åren skapat bra samarbeten med en uppsjö av olika underleverantörer inom plattsättning, VVS, EL, målning och bygg.

Dokumentation - Bolaget har under åren arbetat fram bra underlagsmaterial som offerter, avtal, informationsblad, mallar med mera. Det är primärt dessa dokument och som underlättar det dagliga arbetet med kunder. Dokumentation som bolaget tagit fram uppskattas enormt av kunder, personal och övriga partners.

Kunder- Bolaget har inga ramavtal, utan arbetar med nya privatkunder som kontaktar bolaget genom hemsida, telefon, rekommendationer, samarbetspartners, kakel och inredningsbutiker med flera.

Bolaget tar 150 000 – 200 000 kronor för en standard badrumsrenovering, för arbete och byggmaterial, ej kakel, klinker och inredning. Varje uppdrag har ett ungefärligt täckningsbidrag på ca 20 – 25 procent.

Bolaget har idag, med den minskade verksamheten ca 2-3 badrumsrenoveringar per månad. Bolaget får samtliga kunder genom hemsidan och rekommendationer. Kunderna kontaktar bolaget. Verksamheten kan väldigt enkelt expandera.

För ytterligare information, vänligen kontakta ansvarig företagsmäklare. Vänligen respektera att inte störa ägare eller personal med dina frågor.

Vill Du sälja Företag? Vi har köparna! Kontakta NMK Företagsmäklare idag för kostnadsfri konsultation!

Ovanstående uppgifter har erhållits utav säljaren

FAKTA

  
Pris: Ring för information
Omsättning: se text
Hyra: Ring för information

KONTAKTUPPGIFTER


Roy Nordin
Företagsmäklare
0708-640 400
08-794 08 66
info@nmk.se

SÄLJ DITT FÖRETAG GENOM OSS!

Fyll i dina uppgifter nedan och vi kontaktar dig eller ring oss på 08 - 794 08 60
Värdering är alltid kostnadsfri. Välkommen!
X

Kontakta oss

Kontoret i Stockholm finns i Västberga Industriområde,
nära Västberga Handelsområde

Kontaktuppgifter
08- 794 08 60
info@nmk.se

Besöksadress:
Elektravägen 73
126 30 Hägersten

Postadress:
NMK Företagsmäklare KB
Box 42019
126 12 Stockholm

Kontoret i Helsingborg

Besöksadress:
Garnisonsgatan 20
254 66 Helsingborg

Kontaktuppgifter
042 - 24 12 00
040 - 615 52 00
031-380 29 40
info@nmk.se 

 

X