Objektsnummer: 50111

Öppettider:
Måndag - lördag 08.00 - 18.00

Vi har nu nöjet att förmedla detta fina café med mycket centralt läge i Malmö. Nuvarande ägare startade upp caféverksamheten och inredde lokalen i tuff retrodesign. Mycket trevlig lokal i äldre fastighet, högt i tak och stora fönster ger caféet mycket charm och karaktär. Sommartid finns plats för uteservering på trottoaren utanför.

Caféet erbjuder en meny bestående av olika sorters kaffe, bakverk och lättare maträtter, smörgåsar och sallader. Genomgående hög kvalitet på råvaror. Viss cateringverksamhet och privata bokningar förekommer.

Inredning och inventarier i genomtänkt och smakfull retrostil, samtliga inventarier ingår vid överlåtelse. Färdigt koncept att övertaga för den som vill, logotype, skyltar, hemsida och menyer. För den som vill arbeta med en aktivare marknadsföring borde omsättningen och kundtillströmningen kunna öka.

Missa inte detta tillfälle att överta ett fint café med bra hörnlokal i centrala Malmö. För ytterligare information och visning, vänligen kontakta ansvarig företagsmäklare.

Ovanstående uppgifter har erhållits utav säljaren

FAKTA

  
Pris: 495 000 kr
Omsättning: Ring för information!
Hyra: ca 8 500:-/ månad + moms
Yta: ca 69 kvm

KONTAKTUPPGIFTERSÄLJ DITT FÖRETAG GENOM OSS!

Fyll i dina uppgifter nedan och vi kontaktar dig eller ring oss på 08 - 794 08 60
Värdering är alltid kostnadsfri. Välkommen!
X

Kontakta oss

Tel: 08- 794 08 60
E-post: info@nmk.se

Besöksadress:
Elektravägen 73
126 30 Hägersten

Kontoret finns i Västberga Industriområde,
nära Västberga Handelsområde 

Postadress:
NMK Företagsmäklare KB
Box 42019
126 12 Stockholm 

 

X