Objektsnummer: 41114

Cykelbutiken Pedalen äger i dagsläget denna lokal och har försäljning av cyklar och tillbehör. Ägarna har drivit denna affär som en cykelbutik i mer än 33 år. Denna lokal kan användas till en mängd olika verksamheter. Verksamheter som kan bedrivas är allt ifrån matlagning til bokaffär eller apotek, café eller delikatessbutik.

Lokalen är en bostadsrättslokal. Den totala ytan är cirka 141,5 kvm. Källarlokalen hyser en yta om cirka 36 kvm. I källarlokalen finns även ett brandklassat rum för den som exempelvis önskar sälja fyrverkerier eller andra brandfarliga varor. Månadsavgiften är cirka 10 100:- inklusive en parkering. Moms utgår ej för denna lokal.

Det finns möjlighet att ta över bostadsrättslokalen och driva cykelaffären vidare, alternativt stängs verksamheten ner och lokalen byggs om och används till annan verksamhet.
Tänkbara verksamheter kan vara café, apotek, sushi eller kanske som kontor eller någon form av mottagning. Ventilation finns ej i dagsläget. Den som vill driva verksamhet med matlagning måsta ansöka om bygglov och tillstånd för sådan anordning, dels hos myndighet och dels hos bostadsrättsföreningen. Lokalen har stora ljusa skyltfönster som ger mycket fint ljusinsläpp hela dagen.

I dagsläget används lokalen som cykelbutik och bak finns en tillhörande verkstad. På gården finns ett förråd som ingår. Fräscha tvättstugor med nya maskiner samt torkrum finns också att tillgå. Tidigare har man även sålt fyrverkerier och skridskor med slipning av dessa också.

Nuvarande ägare har drivit cykelbutiken många år. Sedan ett antal år tillbaka i tiden har man trappat ner, tagit bort delar och skalat ner verksamheten. Med anledning därav har omsättningen reducerats de sista åren. Samtliga inventarier ägs av säljaren. Ingen leasing förekommer. Kortläsaren finns på hyra.

Begärt pris för bostadsrättslokal är 495 000 kronor/ BUD! Butiksinventarier och varulager tillkommer efter överenskommelse.

Säljaren undanbeder sig ej förbokade besök i lokalen! För ytterligare information och visning, vänligen kontakta ansvarig företagsmäklare!

 

Ovanstående uppgifter har erhållits utav säljaren

FAKTA

  
Pris: 495 000 kr / BUD!
Omsättning: Ring för information!
Hyra: ca 10 100:-/ månad, ej moms
Yta: ca 141 kvm

KONTAKTUPPGIFTERSÄLJ DITT FÖRETAG GENOM OSS!

Fyll i dina uppgifter nedan och vi kontaktar dig eller ring oss på 08 - 794 08 60
Värdering är alltid kostnadsfri. Välkommen!
X

Kontakta oss

Kontoret i Stockholm finns i Västberga Industriområde,
nära Västberga Handelsområde

Kontaktuppgifter
08- 794 08 60
info@nmk.se

Besöksadress:
Elektravägen 73
126 30 Hägersten

Postadress:
NMK Företagsmäklare KB
Box 42019
126 12 Stockholm

Kontoret i Helsingborg

Besöksadress:
Garnisonsgatan 20
254 66 Helsingborg

Kontaktuppgifter
042 - 24 12 00
040 - 615 52 00
031-380 29 40
info@nmk.se 

 

X