Objektsnummer: 41110

Öppettider:
Måndag – fredag 08.00 – 20.00
Lördag – söndag 10.00 – 18.00

Detta café ligger i centrala Lund, ett stenkast från Lunds Domkyrka. Gatorna är trafikerade av mängder med cyklister och fotgängare samt en hel del  busstrafik och andra fordon. Stället ligger mycket centralt, i direkt anslutning till Lunds välkända universitetsområde.

Caféet vill ge människor som lever i stadsmiljö möjlighet att ta en spontan paus i vardagen! I caféet erbjuds kaffe av olika sorter, bakverk och lättare mat med naturliga råvaror av hög kvalité. Catering är en del av verksamheten där Lunds Universitet kan omnämnas som en av kunderna.

Caféet har drivits av samma ägare i mer än 11 år. Ett fint och välskött café som jobbat upp ett välkänt namn i staden. Stället är smakfullt inrett, det vill säga med mycket charm och trivsel. Det bär genuin karaktär av ett stilrent café. Vidare bjuds gästerna att sitta med utsikt över stadens gator. Kort kan sägas att detta är ett mycket väl fungerande café med en ljus och fin framtid.

Caféet har en yta av cirka 68 kvm inomhus och en uteservering på baksidan på cirka 25 kvm. Hyresvärden är privat och hyran är ca 21 500:-/ månad + moms.

Lokalen är välskött och fräsch. Köket är rent med mycket god ordning och reda. Inventarierna är i fullt funktionsdugligt skicka. Samtliga inventarier ägs av säljaren. Inventarielista finns att tillgå hos ansvarig mäklare.

Det finns parkering på gatan i anslutning till caféet och gott om platser i ett parkeringshus i närheten. Vanligtvis kommer många gäster med cykel eller gåendes till fots.

Omsättningen har varierat lite under åren som gått, ca 1,3 – 1,6 Mkr/ år.

Över säsongen krävs olika mycket personal. Företrädesvis drivs verksamheten av ägaren tillsammans med någon eller några timanställda i kök och servis samt disk.

Caféets läge och närhet till universitetet är en klar konkurrensfördel gentemot andra ställen. Varje år kommer en stor mängd nya studenter, så det finns gott om kundunderlag!
Anledningen till försäljningen är att Säljaren vill gå vidare med andra projekt. Säljaren önskar att alla besök för visning av verksamheten bokas via ansvarig mäklare. Ej förbokade besök undanbedes vänligen.

Missa inte detta tillfälle att överta ett mycket populärt och välinarbetat café med attraktivt affärsläge i universitetsstaden Lund!

Ovanstående uppgifter har erhållits utav säljaren

FAKTA

  
Pris: 995 000 kr / BUD!
Omsättning: Ring för information!
Hyra: ca 21 500:-/ månad + moms
Yta: ca 68 kvm

KONTAKTUPPGIFTERSÄLJ DITT FÖRETAG GENOM OSS!

Fyll i dina uppgifter nedan och vi kontaktar dig eller ring oss på 08 - 794 08 60
Värdering är alltid kostnadsfri. Välkommen!
X

Kontakta oss

Kontoret i Stockholm finns i Västberga Industriområde,
nära Västberga Handelsområde

Kontaktuppgifter
08- 794 08 60
info@nmk.se

Besöksadress:
Elektravägen 73
126 30 Hägersten

Postadress:
NMK Företagsmäklare KB
Box 42019
126 12 Stockholm

Kontoret i Helsingborg

Besöksadress:
Garnisonsgatan 20
254 66 Helsingborg

Kontaktuppgifter
042 - 24 12 00
040 - 615 52 00
031-380 29 40
info@nmk.se 

 

X