Objektsnummer: 30901

OBJEKTET ÄR SÅLT!

Verksamheten bedrivs med ett mycket bra läge i centrala Malmö i närheten av Hovrätten, Högskola, större kontorskomplex samt bostäder. Området är mycket expansivt med många byggprojekt. Lokalen med sitt hörnläge och stora panoramafönster hela vägen ger en mycket bra exponering.

En välbesökt del av centrala Malmö med alla typer av näringsställen som butikskedjor, restauranger, caféer, saluhall med mera. Gott om parkeringar i närområde i form av parkeringshus samt fördelaktiga kommunikationer.

Nuvarande ägare har drivit nuvarande verksamhet med sin inriktning i ca 9 månader. Verksamhetsinriktningen är sushi med hög kvalitet. Produktsortimentet uppdateras regelbundet. Konceptet kan överlåtas genom ett samarbetsavtal med rätt köpare.

Serveringsdelen som består av ca 30–40 platser med smakrik inredning bestående av både stolar och soffor. En längre serverings/bardisk med bakomliggande öppenberedningsyta/kök. Uteserveringen som är framför alla fönsterdelar i båda hörndelarna har ca 35–45 platser.

Köket håller en mycket bra och ändamålsenlig standard, där allt är planerat i detalj för att rymmas på befintlig yta. Det finns ventilation för all form av matlagning. I nuvarande verksamhet så kokas, grillas och friteras det. Observera att det finns en fungerande kolgrill installerad! 

Hela köket är kaklat och samtliga beredning-och förvaringsenheter är i rostfritt. Gott om förvaringsmöjligheter både när det gäller kylar och frysar. Separat diskrum. Fettavskiljare finns.

Planeringen av arbetsytan ger en effektiv produktion och är bra ur arbetsmiljösynpunkt.

Säljaren äger en del av inventarierna, merparten är dock på leasingavtal som övertas av köparen. Inventarielista erhålles av Mäklaren.

Sedvanliga åtgärder avseende säkerhet och bevakning. Hyreskontrakt, inventarielista, leasingavtal, med mera finns att tillgå hos Mäklaren

Möjlighet att förvärva en restaurang med mycket bra läge och utformning. Läget har goda framtidsutsikter med rätt koncept.

Känner du igen verksamheten, vänligen respektera att inte störa ägare eller personal med dina frågor.

För ytterligare information, vänligen kontakta Uldis Martinovs tfn 0708-640 430

Vill Du sälja Företag? Vi har köparna! Kontakta NMK Företagsmäklare idag för kostnadsfri konsultation

Ovanstående uppgifter har erhållits utav säljaren

Vi erbjuder hjälp med finansiering!

FAKTA

  
Pris: Ring för information

KONTAKTUPPGIFTER


Uldis Martinovs
Företagsmäklare
0708-640 430
042-24 12 00
uldis@nmk.se

SÄLJ DITT FÖRETAG GENOM OSS!

Fyll i dina uppgifter nedan och vi kontaktar dig eller ring oss på 08 - 794 08 60
Värdering är alltid kostnadsfri. Välkommen!
X

Kontakta oss

Kontoret i Stockholm finns i Västberga Industriområde,
nära Västberga Handelsområde

Kontaktuppgifter
08- 794 08 60
info@nmk.se

Besöksadress:
Elektravägen 73
126 30 Hägersten

Postadress:
NMK Företagsmäklare KB
Box 42019
126 12 Stockholm

Kontoret i Helsingborg

Besöksadress:
Garnisonsgatan 20
254 66 Helsingborg

Kontaktuppgifter
042 - 24 12 00
040 - 615 52 00
031-380 29 40
info@nmk.se 

 

X