Objektsnummer: 81115

För ca 11 år sedan skapades detta koncept för att erbjuda kunder från hela StorStockholm/Sverige ett bra alternativ till de dyra vagnar och tillbehör som de flesta butikerna har till försäljning.

Verksamheten startades med en hemsida som ingår i butiksverksamheten. Hem/webbsidan har man förfinat under åren och i dagsläget, så är det en mycket välfungerande sida med så kallad säker betalning via Klarna och direktleveranser från tillverkare. Detta gör att man inte behöver hålla något lager på de varorna.

I den välsorterade butiken finner man allt från nappar, nappflaskor och mjuka aktivitetsleksaker till bärselar, bilbarnstolar och barnvagnar.

Butiken ligger väldigt nära en av Norrorts större pendeltåg och busstationer. Från det populära inomhuscentrumet tar det ca 3 minuter att gå. Stora fina skyltfönster ut mot områdets gratisparkering (1 tim/P-skiva) som gör att kunder lätt kan ta sig till butiken.
Lokalen är utrustad med metalljalusier, kamerabevakning och larmsystem.

Det har satsats mycket på annonsering under de sista 5 åren, både för hemsidan och butiken. Detta har gett bra resultat och butiken har nu mycket besökare, speciellt återkommande kunder.

Alla produkter i butiken har genomgått samma granskning och kontroller som de mer kända märkena på marknaden. Det har också alla certifikat och intyg som krävs för att vara godkända på den höga nivå som krävs i Sverige. Dessa leverantörer och kontakter kommer nuvarande ägare lämna över till den nya ägaren.

Möjlighet att överta en från grunden mycket bra uppbyggd verksamhet/butik.

Respektera att inte störa ägare eller personal med dina frågor. För ytterligare information och visning, vänligen kontakta Naresh Sharma på tfn 0708-640 670.

Vill Du sälja Företag? Vi har köparna! Kontakta NMK Företagsmäklare idag för kostnadsfri konsultation!

Ovanstående uppgifter har erhållits utav säljaren

Vi erbjuder hjälp med finansiering!

FAKTA

  
Pris: 675 000 kr / BUD!
Omsättning: ca 2 750 000 kr/år
Hyra: ca 19 000 kr/månad + moms
Yta: ca 150 kvm

KONTAKTUPPGIFTER


Naresh Sharma
Företagsmäklare
08-794 08 60
0708-640 670
naresh@nmk.se

SÄLJ DITT FÖRETAG GENOM OSS!

Fyll i dina uppgifter nedan och vi kontaktar dig eller ring oss på 08 - 794 08 60
Värdering är alltid kostnadsfri. Välkommen!
X

Kontakta oss

Tel: 08- 794 08 60
E-post: info@nmk.se

Besöksadress:
Elektravägen 73
126 30 Hägersten
( Västberga Industriområde )

Postadress:
NMK KB
Box 42019
126 12 Stockholm

 

X