HANDPENNING ERLAGD

Se våra övriga objekt
Objektsnummer: 80926

Lokalen är mycket lättarbetad och funktionell. Öppet kök i anslutning till matsalen gör att verksamheten kan drivas mycket personaleffektivt. I restaurangen finns det ca 46 sitt- och barplatser. Sommartid har man en trevlig uteservering på ca 32 kvm, här finns plats för ca 30–40 sittplatser.

På en attraktiv adress på Östermalm i Stockholm, nära Stureplan, finns nu möjlighet att överta en väletablerad Restaurang. Den populära restaurangen öppnade med detta koncept redan 1997 och var en av pionjärerna inom det numera välkända koncept deli/café/restaurang i krog-Stockholm. Lång och fin historik finns.

Notera det förmånliga hyreskontraktet.

Köket är mycket funktionellt och lättarbetat med varmluftsugnar, stark ventilation, bra beredningsrum, degrum, kylrum, frysar och torrförråd finns i anslutning till restaurangen. Bra ventilation i lokalen. Personaltoalett och omklädningsrum finns i separat utrymme. Trevlig gästtoalett finns.

Mycket bra kundunderlag i området som är aktivt både vad gäller arbetsplatser, boende, turister. Flera hotell samt populära butiker i nära anslutning vilka genererar många gäster till restaurangen.

Lokalen har bra ljudisolering och man har möjlighet att ha öppet på kvällarna utan att störa grannarna i fastigheten. Nuvarande serveringstillstånd till kl 00.00 inne och 22.00 ute.

Restaurangen är mycket uppskattad för sin goda och vällagade mat och trevliga atmosfär, här trivs såväl stamgäster som drop-in gäster. Mycket beställningar och catering till företag och privatpersoner i området.

Nuvarande krögare har endast öppet för lunch beställning- och bokningar. Omsättningen för senaste räkenskapsåret var ca 5,4 miljoner kronor. Då man har haft stängt ca 2 månader för semester, stängt helger och stängt alla röda dagar.

Vänligen respektera säljarens önskemål om diskretion och låt all kontakt ske via ansvarig företagsmäklare Kristoffer Nordin 0708–640 412.

Vill Du sälja Företag? Vi har köparna! Kontakta NMK Företagsmäklare idag för kostnadsfri konsultation!

Ovanstående uppgifter har erhållits utav säljaren

Vi erbjuder hjälp med finansiering!

FAKTA

  
Pris: 2 950 000 kr / BUD!
Omsättning: Ring för information
Hyra: ca 24 400:-/månad + moms
Yta: ca 107 kvm + 19 kvm lager

KONTAKTUPPGIFTER


Kristoffer Nordin
Företagsmäklare
08-794 08 67
0708-640 412
kristoffer@nmk.se

SÄLJ DITT FÖRETAG GENOM OSS!

Fyll i dina uppgifter nedan och vi kontaktar dig eller ring oss på 08 - 794 08 60
Värdering är alltid kostnadsfri. Välkommen!
X

Kontakta oss

Tel: 08- 794 08 60
E-post: info@nmk.se

Besöksadress:
Elektravägen 73
126 30 Hägersten
( Västberga Industriområde )

Postadress:
NMK KB
Box 42019
126 12 Stockholm

 

X