HANDPENNING ERLAGD

Se våra övriga objekt
Objektsnummer: 80925

Nu ger vi er tillfälle att överta en fint fungerande, inarbetad och välkänd klädbutik.

Belägen i anslutning till Lidingö Centrum finner ni denna verksamhet som under många år har bedrivits som en Outlet för ibland mindre, men ofta med välkända varumärken från länder som Italien, Tyskland och Frankrike.

Efter ca 30 år i branschen så känner nuvarande ägare att han vill trappa ned och därför erbjuds nu någon annan att bedriva denna rörelse/verksamhet vidare efter eget önskemål i denna väl utformade lokal.

Förutom ett bra varulager (säljes separat) så finns inventarier såsom larmbågar vid entré/utgång, klädeshästar, hyllsystem, kassabänk, kamerabevakning, många galgar och mycket annat som behövs för en sådan verksamhet. Vidare finns ett bra tilltaget kontor fullt utrustat med dator, skrivare (inkl. affischskrivare) samt ett flertal småapparater som man kan ha väl nytta av. Allt är betalat och ingår i köpet!

Nuvarande ägare överlämnar samtidigt denna utrustning och mer för att kunna etablera tillfälliga pop-up butiker om så önskas. Detta gjordes framgångsrikt runt om i Stockholm city under tidigare år och denna utrustning inkl. extra kassaregister med mera ingår! Bra tilltaget lagerutrymme finns möjlighet att överta i samband med detta.

Här kan man enkelt ta över en välkänd Outlet butik och driva den vidare som den är, alternativt komplettera med annat eller ändra koncept.

Outlet är redan idag populärt både utomlands och i Sverige och enligt branschkunniga i USA spås det bli en affärsform som bara kommer växa och bli starkare framöver. I dagsläget visar man en bra bruttovinst och efter lönekostnader går bolaget plus.

Missa inte detta tillfälle att överta en lokal där man har ett flertal olika möjligheter att etablera en bra rörelse eller driva denna vidare!

För ytterligare information, kontakta ansvarig företagsmäklare Naresh Sharma tfn 0708-640 670.

Känner du igen butiken, respektera att inte störa ägaren med dina frågor.

Vill Du sälja Företag? Vi har köparna! Kontakta NMK Företagsmäklare idag för kostnadsfri konsultation!

Ovanstående uppgifter har erhållits utav säljaren

Vi erbjuder hjälp med finansiering!

FAKTA

  
Pris: 495 000 kr / BUD!
Omsättning: ca 1,4 Mkr brutto per år
Hyra: ca 22 000 kr per månad + moms
Yta: ca 170 kvm

KONTAKTUPPGIFTER


Naresh Sharma
Företagsmäklare
08-794 08 60
0708-640 670
naresh@nmk.se

SÄLJ DITT FÖRETAG GENOM OSS!

Fyll i dina uppgifter nedan och vi kontaktar dig eller ring oss på 08 - 794 08 60
Värdering är alltid kostnadsfri. Välkommen!
X

Kontakta oss

Tel: 08- 794 08 60
E-post: info@nmk.se

Besöksadress:
Elektravägen 73
126 30 Hägersten
( Västberga Industriområde )

Postadress:
NMK KB
Box 42019
126 12 Stockholm

 

X