Objektsnummer: 80919

Vi kan nu erbjuda en restaurang med mycket bra läge i Helsingborg, som vi hoppas skall intressera Er. En mycket välbesökt del av centrala Helsingborg, Mariatorget med många näringsställen inom restaurang- och cafébranschen. Området stiger i popularitet för varje år och ligger nära Knutpunkten. Gott om parkeringar i närområdet samt fördelaktiga kommunikationer med ca 100 meter till tåg- och färjestation.

Ägare har drivit verksamheten i dessa lokaler sedan 2014. Tidigare bedrevs samma verksamhet en trappa upp i mindre skala från 2007. Verksamhetsinriktningen är nischad mot spansk tapasrestaurang med en kvällsmeny med små rätter, som varierarunder säsongen.

Dagtid är det lunchservering med traditionell husmanskost, sallad och tapastallrikar. Det mesta lagas från grunden med råvaror av hög kvalité. Prisklass ligger på mellanprisnivå med lunchpris från 110 – 130 kronor samt kvällar ca 250 - 400 kronor.

Tillstånd att servera alkohol till 01.00 samtliga dagar inne samt 24.00 alla dagar på uteservering.

Verksamhetslokalen är uppdelad i 2 delar, en entré med bardel och en stor vinkyl. Där finns det även ett tiotal platser för matgäster och en handikapptoalett. En avsats med några trappsteg leder till den större restaurangdelen och ytterligare en toalett. Totala antalet sittplatser för de 2 delarna är ca 60 st.

På restaurangens framsida finns en stor uteservering med staket och glasväggar på sidorna, samt 3 stora parasoller. Den har ca 50 platser och får användas under perioden 31/3 - 31/10, men med möjlighet till året runt användning. Uppvärmning med infravärmare finns för större del av platserna och högtalare utomhus.

Inredningen inne i restaurangen är väl anpassad till verksamhetsinriktningen och håller en god stil. Eventuellt så finns tillgång till ytterligare en serveringsdel på ca 60 kvm efter överenskommelse med hyresvärd.

Köket håller en mycket bra standard med fullgod maskinell utrustning med varierande ålder. Planeringen av arbetsytan ger en effektiv produktion och är bra ur arbetsmiljösynpunkt. En stor disk med WD-6. Därtill kommer utrymmen för kyl/frys, torrvaror, drycker och personal.

Säljaren äger i samtliga inventarier, utom öl kran, som ingår i överlåtelsen. Personalen består 6 heltidsanställda, 2 på 75 procent + ägare. Utöver det finns tim- och behovsanställda.

Marknadsföring sker via hemsida, sociala medier. Waiter-Aid för bordsbokningar. Sedvanliga åtgärder avseende säkerhet och bevakning. Leverantörer är t.ex. Martin Servera, Björk & Magnusson, Amettler, Fruktservice, Svensk Cater, Bakalar, Råå bryggeri med mera.

Bokföring, hyreskontrakt, inventarielista med mera finns att tillgå hos Mäklaren.

Möjlighet att förvärva en mycket välkänd restaurangrörelse med ett mycket bra läge samt goda utsikter, som kan förädlas ytterligare i ett område i Helsingborg som fortsätter att öka sin attraktionskraft.

För ytterligare information, vänligen kontakta Uldis Martinovs på tfn 0708-640 430.

Respektera att inte störa ägare eller personal med dina frågor.

Vill Du sälja Företag? Vi har köparna! Kontakta NMK Företagsmäklare idag för kostnadsfri konsultation!

Ovanstående uppgifter har erhållits utav säljaren

FAKTA

  
Pris: 1 800 000 kr / BUD!
Omsättning: ca 8,5 Mkr
Hyra: ca 31 000 kr/mån + moms, vatten & fastighetsskatt ingår, värme & sopor tillkommer
Yta: ca 160 kvm + ev. tillgänglig yta på ca 60 kvm

KONTAKTUPPGIFTER


Uldis Martinovs
Företagsmäklare
042-24 12 00
0708-640 430
uldis@nmk.se

SÄLJ DITT FÖRETAG GENOM OSS!

Fyll i dina uppgifter nedan och vi kontaktar dig eller ring oss på 08 - 794 08 60
Värdering är alltid kostnadsfri. Välkommen!
X

Kontakta oss

Tel: 08- 794 08 60
E-post: info@nmk.se

Besöksadress:
Elektravägen 73
126 30 Hägersten
( Västberga Industriområde )

Postadress:
NMK KB
Box 42019
126 12 Stockholm

 

X