Objektsnummer: 71028

Öppettider:
Måndag – fredag: 11.00 – 16.00
Lördag – söndag: 11.00 – 17.00
Möjlighet att utöka öppettiderna till sena kvällar finns om man så önskar! Tack vare kontor och Konstfack som grannar finns även underlag för frukostförsäljning.
__________________________________________

Nu säljer NMK Företagsmäklare denna mycket fina och påkostade restaurang med attraktivt läge vid populära Telefonplan strax söder om Stockholm. I området finns många stora kontor, bostadshus samt Konstfack och andra högskolor, vilket ger ett stort kundunderlag lunchtid såväl vardag som helg.

Lokalen är på ca 150 + 64 kvm och fördelas enligt följande, kompakt kvadratiskt kök, varumottagning, torrförråd, kylrum, ljus matsal med stora fönster, barbord i anslutning till entrén och gästtoalett. I källaren finns omklädningsrum med dusch och toalett, tvättstuga, stora lagerytor och förvaringsmöjligheter för emballage och torrvaror samt ett stort kontor.

Inne i den trevliga matsalen finns det ca 60 sittplatser och på den stora uteserveringen ytterligare ca 50 platser. Marken för uteserveringen ägs av hyresvärden (inte Stockholm Stad), vilket ger stor flexibilitet gällande datum samt är ekonomiskt fördelaktigt. Ljus och stilfull inredning i ljust trä, smakfulla armaturer, kuddar och textilier i naturnära färger, vitmålade väggar och ljust golv. Köket är i absolut toppskick med all maskinell utrustning som behövs för verksamheten så som bra maskinpark och ventilation, kylrum, golvbrunnar, exponeringskylar med mera.

Lokalen är väl anpassad för handikappade och barnvagnar. Det finns ett särskilt utrymme för parkering av barnvagnar, vilket är bra då många barnfamiljer besöker restaurangen på helgerna. Det finns en mindre buffédel för sallad, bröd, dryck och kaffe, i övrigt serveras maten med tallriksservering och tillagas a la carte. På helgerna serveras brunch som är mycket populär och lockar gäster även från andra delar av stan.

Restaurangen har funnits på den här adressen i ca 3 år och säljes nu på grund av att ägaren, som har flera restauranger, har för stor arbetsbörda och därför behöver avveckla några enheter.

Namnet ingår inte i överlåtelsen då ägaren bedriver flera restauranger under detta namn.

Hyreskontraktet löper ända fram till 2025 och har en minimihyra på 400 000:-/ år,  ca 35 000:-/månad.  

Perfekt tillfälle att övertaga en restaurang i toppskick med attraktivt läge vid populära Telefonplan. Stora utvecklingsmöjligheter finns för rätt person eller familj. Varför inte ha kvällsöppet, events, bar eller utnyttja köket för mer catering och beställningar?

Vänligen respektera säljarens önskemål om diskretion och kontakta ansvarig företagsmäklare för ytterligare information och visning, Kristoffer Nordin 0708–640 412.

Vill Du sälja Företag? Vi har köparna! Kontakta NMK Företagsmäklare idag för kostnadsfri konsultation!

Ovanstående uppgifter har erhållits utav säljaren

Vi erbjuder hjälp med finansiering!

FAKTA

  
Pris: 1 900 000 kr / BUD!
Omsättning: ca 3 Mkr
Hyra: ca 41 132:/månad+moms
Yta: ca 150 kvm+ ca 64 kvm förråd-omklädningsrum

KONTAKTUPPGIFTER


Kristoffer Nordin
Företagsmäklare
08-794 08 67
0708-640 412
kristoffer@nmk.se

SÄLJ DITT FÖRETAG GENOM OSS!

Fyll i dina uppgifter nedan och vi kontaktar dig eller ring oss på 08 - 794 08 60
Värdering är alltid kostnadsfri. Välkommen!
X

Kontakta oss

Tel: 08- 794 08 60
E-post: info@nmk.se

Besöksadress:
Elektravägen 73
126 30 Hägersten

Kontoret finns i Västberga Industriområde,
nära Västberga Handelsområde 

Postadress:
NMK Företagsmäklare KB
Box 42019
126 12 Stockholm 

 

X