Objektsnummer: 71014

Öppettider:
Måndag - söndag: 09.00-16.00

Smakfullt inrett café vid promenadstråket vid Kungsholmens nyare del. Nuvarande ägare övertog det tidigare smörgåscaféet för ca 10 månader sedan och har sen dess förvandlat denna lokal till ett väldigt fint lunchcafé med stora möjligheter. Personliga skäl gör att ägaren väldigt sällan kan vara på plats och önskar på grund av detta nu överlåta verksamheten.

Under sommarmånaderna så hade man väldigt hög omsättning. Köer som slingrade sig ut på trottoaren. Stor uteservering med upp till ca 60 platser. Inne har man ca 50 platser fördelat på två våningar.

Nu när hösten kommit har man påbörjat varma pastarätter och tillagad mat. Steka och fritera tillåts ej i lokalen, då restaurang ventilation saknas. Det går bra att laga mat i ugn, pastakokare (som redan finns på plats) och all annan matlagning som inte kräver så kallad restaurangventilation. All beredning sker i baren för enklast hantering, men bra beredningsrum går att ordna på övervåningen. I dagsläget används detta rum som lager. Ett fint litet kontor finns också på övervåningen.

Alkoholrättigheter har erhållits till denna verksamhet! Stora möjligheter att kraftigt öka omsättningen, inte bara under sommarhalvåret utan också den svalare tiden, då varm mat och goda drycker alltid efterfrågas. Grannrestauranger som varit verksamma en längre tid har ständigt mycket besökare och stabil hög omsättning.

Boende i detta område är inte priskänsliga, utan hög kvalitet och bra service är mer viktigt.

I dagsläget har man förkortat öppettiderna på grund av sjukdom och stänger 16.00. Boende i området kommer hem ca 16-17 och självklart finns stort underlag för att ha kvällsöppet. Det går lätt att förvandla känslan från det som finns idag till en mer restaurangkänsla och då satsa mer på mat och alkohol.

Med bara enkla rätter och ingen alkohol sålde man under sommaren för mellan 15 000 kr – 19 000 kr per dag, under många tillfällen oavsett väder.

Perfekt verksamhet för familjen eller två kompanjoner. Här kan man ta över det fina nuvarande ägare skapat och bygga vidare på det.

Bankgaranti kan komma att krävas av hyresvärden.

Snabb affär önskas.

Om du känner igen verksamheten, vänligen stör inte ägare eller personal med dina frågor.
All kontakt sker med ansvarig företagsmäklare Naresh Sharma på tfn 0708-640 670.

Vill Du sälja Företag? Vi har köparna! Kontakta NMK Företagsmäklare idag för kostnadsfri konsultation!

Ovanstående uppgifter har erhållits utav säljaren

Vi erbjuder hjälp med finansiering!

FAKTA

  
Pris: 1 500 000 kr / BUD!
Omsättning: Ring för information!
Hyra: ca 23 500:-/månad + moms
Yta: c 120 kvm

KONTAKTUPPGIFTER


Naresh Sharma
Företagsmäklare
08-794 08 60
0708-640 670
naresh@nmk.se

SÄLJ DITT FÖRETAG GENOM OSS!

Fyll i dina uppgifter nedan och vi kontaktar dig eller ring oss på 08 - 794 08 60
Värdering är alltid kostnadsfri. Välkommen!
X

Kontakta oss

Tel: 08- 794 08 60
E-post: info@nmk.se

Besöksadress:
Elektravägen 73
126 30 Hägersten
( Västberga Industriområde )

Postadress:
NMK KB
Box 42019
126 12 Stockholm

 

X