HANDPENNING ERLAGD

Se våra övriga objekt
Objektsnummer: 71010

Öppettider:
Måndag - torsdag: 11.00-18.00
Fredag: 11.00-17.00
Lördag: 11.00-15.00
Söndag: Stängt

På det charmiga torget i Ålsten, som kantas av Café Gateau, en ICA-butik, en italiensk glassbar, en välbesökt restaurang, många fina butiker och en skola, ligger denna fina barnklädes- och leksaksbutik. Man kan lätt promenera till butiken från området, ta spårvagnen till Ålstensgatan eller parkera med bil längs gatan.

Med sitt personligt utvalda och breda sortiment av barnkläder, leksaker och kalaspresenter har butiken blivit väldigt populär i Bromma och det kommer även kunder från andra områden som till exempel Ekerö och innerstan för att handla i denna fina och trevliga butik.

Butiken är återförsäljare av välkända svenska och danska varumärken såsom Mini Rodini, How to Kiss a Frog, Livly, Petit by Sophie Schnoor, Name it och I dig denim för barn i åldrarna 0–12 år. Utbudet av leksaker och presenter kommer från bland annat Djeco, Melissa & Dough, Maileg, Brigbys, Blomdahl smycken, Syster P, Print Works Market med flera.

Verksamheten startade 2013 som en second hand-butik, men har under de senaste två åren övergått till enbart nya barnkläder och leksaker.

Lokalens utformning, några trappsteg ned från promenadstråket, inbjuder till olika möjligheter. Under 2016 har ägarna haft kundkvällar för inbjudna i området. Dessa kvällar har varit uppskattade av kunderna som ett trevligt event och de har gett en väldigt fin försäljning. Ett sätt att öka omsättningen kan vara att ha fler kundkvällar, då många ser fram emot dem med glädje.

Man kan också, med tanke på, att detta område är fullt av barnfamiljer som ofta ska iväg på kalas och middagar på helgerna, ha öppet även på söndagar. Detta skulle öka omsättningen.

Under de senaste åren har butiken varit stängd 6 veckor på sommaren samt alla röda dagar och de flesta skollov.

Nu får en intresserad och driftig person chansen att överta en väl upparbetad verksamhet. Genom att satsa mer på marknadsföring, kundkvällar och utökade öppettider, kan man räkna med en höjd omsättning och en ökning av den vinst verksamheten redan genererar i dagsläget.

Det här är en väldigt fin chans för någon med intresse för barnkläder och leksaker att få ta över en fin och etablerad butik, den enda barnbutiken, i ett mycket köpstarkt område i Bromma.

Pris: 450 000 kr/Bud!
Valfria delar av varulagret tillkommer.

All kontakt sker med ansvarig företagsmäklare Naresh Sharma på NMK Företagsmäklare på telefon 0708-640 670, då det inte är möjligt att diskutera frågor kring försäljningen i butiken.

Vill Du sälja Företag? Vi har köparna! Kontakta NMK Företagsmäklare idag för kostnadsfri konsultation!

FAKTA

  
Pris: 450 000 kr / BUD!
Omsättning: ca 1 milj/år
Hyra: ca 7 400 kr, ingen moms.
Yta: ca 70 kvm

KONTAKTUPPGIFTER


Naresh Sharma
Företagsmäklare
08-794 08 60
0708-640 670
naresh@nmk.se

SÄLJ DITT FÖRETAG GENOM OSS!

Fyll i dina uppgifter nedan och vi kontaktar dig eller ring oss på 08 - 794 08 60
Värdering är alltid kostnadsfri. Välkommen!
X

Kontakta oss

Tel: 08- 794 08 60
E-post: info@nmk.se

Besöksadress:
Elektravägen 73
126 30 Hägersten
( Västberga Industriområde )

Postadress:
NMK KB
Box 42019
126 12 Stockholm

 

X