Objektsnummer: 70608

Måndag - fredag:  06.00 – 17.00
Lördag: 06.00 – 14.00
Söndag: Stängt

Bageri/konditori beläget i ett mindre köpcentrum i ett större bostadsområde som kommer att vara under utveckling de kommande 2–4 åren.

Verksamheten har ett strategiskt läge, väl synligt för passerande trafik samt goda kommunikationer till centrum. Gott om parkeringsplatser både för boende och besökande.

Nuvarande ägare har drivit verksamheten i ca 15 år och utvecklat det till ett framgångsrikt småföretag med fortsatt god potential. Verksamhetsinriktningen är traditionellt bageri/konditori, där i stort sett all försäljning sker över disk både för servering och avhämtning. Allting som säljs bakas på plats med några små undantag. Bageriet har givetvis sin speciella bakelse.

Säljaren har inte hunnit med att bearbeta företag för utkörning med mera, så där finns en god utvecklingspotential för en ny ägare.

Serverings-/försäljningslokalen är stor och ljus med ett stort antal kyldiskar och andra exponeringsinventarier, ca 25–30 platser i serveringen med gott om utrymme. Själva produktionslokalen är generöst tilltagen med maskiner, kylar, frysar, lagringsutrymmen i mycket gott skick. Inventarielista finns att tillgå hos mäklaren.

Arbetsmiljömässigt håller lokalen en mycket hög standard. Alla sedvanliga larm finns samt Securitas.

Säljaren äger samtliga inventarier, förutom bilen som är på leasing.

Ägaren arbetar som bagare tillsammans med 1 st. kallskänka på heltid, kassabiträde på heltid samt en extraanställd konditor på ca 30 timmar/vecka. Utöver det finns timanställd personal att tillgå vid behov.

Marknadsföringen sker genomgående via sociala medier.

Säljes på grund av privata skäl.

Det kommer att ske mycket positiva saker i området, så tillexempel upprustning av köpcentrumet, bättre insyn från den stora vägen utanför.

Det byggs 60-70 nya lägenheter i direkt anslutning till bageriet/konditoriet. En spelbutik har precis öppnat bredvid bageriet/konditoriet samt att vårdcentralen flyttar in i nya lokaler vid sidan av bageriet/konditoriet

Ett ypperligt tillfälle att förvärva en väl inarbetad rörelse som har en bra framtid.

För ytterligare information, vänligen kontakta Uldis Martinovs på tfn 0708-640 430. Respektera att inte störa personal eller ägare med dina frågor.

Vill Du sälja Företag? Vi har köparna! Kontakta NMK Företagsmäklare idag för kostnadsfri konsultation!

Ovanstående uppgifter har erhållits utav säljaren

FAKTA

  
Pris: 695 000 kr / BUD!
Omsättning: ca 14 000:-/dag
Hyra: ca 18 000 kronor/månad+ moms
Yta: ca 313 kvm

KONTAKTUPPGIFTER


Uldis Martinovs
Företagsmäklare
042-24 12 00
0708-640 430
uldis@nmk.se

SÄLJ DITT FÖRETAG GENOM OSS!

Fyll i dina uppgifter nedan och vi kontaktar dig eller ring oss på 08 - 794 08 60
Värdering är alltid kostnadsfri. Välkommen!
X

Kontakta oss

Tel: 08- 794 08 60
E-post: info@nmk.se

Besöksadress:
Elektravägen 73
126 30 Hägersten

Kontoret finns i Västberga Industriområde,
nära Västberga Handelsområde 

Postadress:
NMK Företagsmäklare KB
Box 42019
126 12 Stockholm 

 

X