Objektsnummer: 70121

Öppettider:
Måndag - fredag: 10.00 - 18.00
Lördag: 10.00 - 15.00
Söndag: Stängt

Tillfälle att ta över en välkänd spelbutik i bra skick mitt i Avesta Galleria med grannar som till exempel Waynes Coffee, Lindex, Intersport H&M med flera. Butiken har funnits i 43 år. Ägaren säljer på grund av familjeskäl.

För rätt köpare med erfarenhet av spel/butik finns fina möjligheter att utveckla och höja omsättningen. Detta är nu en butik med uppgång varje dag, där det fortfarande finns mer man kan göra för att öka omsättningen!

ATG-omsättningen för januari och februari månad 2017 visar på en ökning med ca 300 000 kronor jämfört med föregående år och tidigare ägare. Svenska spel visar också på en ökad omsättning. Allt enligt bokföringsrapporter.

Korvförsäljning har påbörjats och all utrustning finns. Efterfrågan om olika korvmenyer finns. Toasts, kaffe med mera har också påbörjats och visat sig vara väldigt uppskattat. Man kan och bör utöka utbudet gällande mat och kioskvarorna, vilket kommer öka omsättningen ordentligt efterfrågan redan finns.

Butiken är postombud, men inte för paket, vilket lätt kan läggas till och på så vis ökar provisionerna. Den enda butiken i Avesta som är ombud för Western Union. 

Alla inventarier som behövs för verksamheten finns. Förutom kassasystemet finns 2 stycken svenska spel kassor samt en ATG kassa. I lokalen finns sju sittplatser plus och många ståplatser, utrymme för fler sittplatser finns! Fem stycken TV skärmar, åtta stycken spelskärmar och tre stycken reklam TV apparater.

Lokalen är väl disponerad, bra varuintag genom centrumet gör distributionen av varor mycket effektiv och lätthanterlig. I lokalen finns bland annat ett personalkök med kontor, matbord och stolar. Stort förrådsutrymme med högt i tak i anslutning, förutom stora förrådet i källaren.

Omsättningen är ca 2.5 miljoner per år netto och innefattar försäljning av tobak, tidningar, läsk och kaffe med mera. Provisionerna tillkommer med ca 555 000 kr per år netto i dagsläget och består mest av Svenska spel, ATG och posten.

Parkeringsplats finns att hyra i garaget för mindre summa.

Pris: 165 000:-/Bud, OBS! Varulager tillkommer på detta pris! Säljaren mycket motiverad.


Missa inte detta fina tillfälle att överta en väletablerad butik med bra läge med överkomlig hyra i populär galleria. Genom bättre och större varusortiment och personal med engagemang och kunskap om spel, så kommer omsättning och provisioner garanterat att öka!

För ytterligare information, visning och ekonomiskt underlag vänligen kontakta ansvarig företagsmäklare Naresh Sharma på tfn 0708-640 670. Om du känner igen denna butik, vänligen stör inte ägaren eller personalen.

Vill Du sälja Företag? Vi har köparna! Kontakta NMK Företagsmäklare idag för kostnadsfri konsultation!

Ovanstående uppgifter har erhållits utav säljaren

FAKTA

  
Pris: 165 000 kr / BUD!
Omsättning: ca 3,1 Mkr/ år
Hyra: ca 21 130:-/månad + moms
Yta: ca 110 kvm, övrigt lager ca 40 kvm

KONTAKTUPPGIFTER


Naresh Sharma
Företagsmäklare
08-794 08 60
0708-640 670
naresh@nmk.se

SÄLJ DITT FÖRETAG GENOM OSS!

Fyll i dina uppgifter nedan och vi kontaktar dig eller ring oss på 08 - 794 08 60
Värdering är alltid kostnadsfri. Välkommen!
X

Kontakta oss

Tel: 08- 794 08 60
E-post: info@nmk.se

Besöksadress:
Elektravägen 73
126 30 Hägersten
( Västberga Industriområde )

Postadress:
NMK KB
Box 42019
126 12 Stockholm

 

X