Objektsnummer: 70121

Öppettider:
Måndag - fredag: 10.00 - 18.00
Lördag: 10.00 - 15.00
Söndag: Stängt

Tillfälle att ta över en välkänd spelbutik i bra skick mitt i Avesta Galleria med grannar som till exempel Waynes Coffee, Lindex, Intersport Hennes & Mauritz med flera. Butiken har funnits i 43 år och nuvarande ägare har drivit den i ca 1.5 år. Ägaren säljer på grund av familjeskäl. Gallerian utvidgar nu med Kappahl och Smycka butik!

Omsättningen är ca 2.5 miljoner per år netto och innefattar försäljning av tobak, tidningar, läsk och kaffe med mera. Provisionerna tillkommer med ca 700 000 kronor per år netto. I dagsläget och består de mest av Svenska spel, ATG och posten. Western union är nu påbörjat, med bra provisioner.

För rätt köpare med erfarenhet av spel/butik finns fina möjligheter att ta över det fina arbetet nuvarande ägare har gjort och fortsätta höja omsättningen.

Detta är nu en butik med uppgång varje månad! Nyligen vann den pris från ATG för mest sålda andelar!

Korvförsäljning med olika menyer finns och all utrustning som behövs. Det är möjligt att utöka utbudet gällande mat och kioskvarorna, vilket bör öka omsättningen då efterfrågan redan finns.

Butiken är postombud, men inte för paket, vilket lätt kan läggas till och på så vis ökar provisionerna.

Alla inventarier som behövs för verksamheten finns. Förutom kassasystemet, finns 2 stycken svenska spel kassor samt en ATG kassa. I lokalen finns sju sittplatser och många ståplatser, utrymme för fler sittplatser finns! Fem stycken TV skärmar, åtta stycken spelskärmar och tre stycken reklam TV apparater.

Lokalen är väl disponerad, bra varuintag genom centrumet gör distributionen av varor mycket effektiv och lätthanterlig. I lokalen finns bland annat ett personalkök med kontor, matbord och stolar. Stort förrådsutrymme med högt i tak i anslutning, förutom stora förrådet i källaren.

Missa inte detta fina tillfälle att överta en väletablerad butik med bra läge med överkomlig hyra i populär galleria. Genom bättre och större varusortiment och personal med samma fina engagemang och kunskap om spel som nuvarande ägare, så kommer omsättning och provisioner fortsätta att öka!

Pris 165 000 kronor varulager tillkommer.

För ytterligare information, visning och ekonomiskt underlag vänligen kontakta ansvarig företagsmäklare Naresh Sharma på tfn 0708-640 670.

Om du känner igen denna butik, vänligen stör inte ägaren eller personalen.

Vill Du sälja Företag? Vi har köparna! Kontakta NMK Företagsmäklare idag för kostnadsfri konsultation!

Ovanstående uppgifter har erhållits utav säljaren

FAKTA

  
Pris: 165 000 kr / BUD!
Omsättning: ca 2,5 Mkr. Provisioner tillkommer med ca 700 000 kr netto.
Hyra: ca 21 130:-/månad + moms
Yta: ca 110 kvm, övrigt lager ca 40 kvm

KONTAKTUPPGIFTER


Naresh Sharma
Företagsmäklare
08-794 08 60
0708-640 670
naresh@nmk.se

SÄLJ DITT FÖRETAG GENOM OSS!

Fyll i dina uppgifter nedan och vi kontaktar dig eller ring oss på 08 - 794 08 60
Värdering är alltid kostnadsfri. Välkommen!
X

Kontakta oss

Tel: 08- 794 08 60
E-post: info@nmk.se

Besöksadress:
Elektravägen 73
126 30 Hägersten
Västberga Industriområde 

Postadress:
NMK Företagsmäklare KB
Box 42019
126 12 Stockholm 

 

X