Objektsnummer: 40519

Öppettider:
Måndag – fredag 07.00 - 17.00
Lördag 08.00 - 14.00

Bageriet ligger i den stora och fina Malmöstadsdelen Bellevue, Bellevuegårdens Centrum, precis vid det trevliga inramade torget. Bageriet vänder sig i huvudsak till de boende i området, men har även några fasta företagskunder.

Sommartid är uteserveringen väldigt populär bland kunderna. Det är lätt att ta sig till bageriet via en promenad eller en cykeltur. För den som väljer att åka med bil finns det parkering på gatan och i anslutning till centrumet finns även en parkeringsplats.

Det finns en mindre serveringsdel med några platser för gäster inne, dock starkt begränsat utrymme för fler platser. Serveringen har en luftkonditionering.

Bageriet riktar in sig på bröd, kakor, tårtor, smörgåsar med mera. Viss leverans har skett till andra företag. Stor utvecklingspotential finns för nästa ägare!

Alla inventarier ägs av säljaren förutom glassboxen och dricka kylen som ägs av respektive leverantör.

I produktionsrummet finns till exempel ett stort beredningsbord, hyllor, platsbyggt kylrum, förråd, bakugn, jästskåp, frysar, blandarmaskiner, kavlingsmaskin, bullrivare, kakdiskar och kyldiskar. Beredningsrummet är avgränsat och anpassat för verksamheten. Nämnas kan att ugnen är en C150 Dahlen och är endast 3 år. Det finns även ett pausrum med omklädning samt dusch och wc.

Över säsongen krävs olika mycket personal. Företrädesvis drivs verksamheten av ägaren/ägarna tillsammans med någon timanställd.

Nuvarande ägare har drivit företaget under cirka 12 års tid och vill nu ta sig an nya utmaningar. Frun arbetar på annat håll och dottern studerar utomlands. Ägaren kan vara behjälplig med en överföring av kundkontakter i samband med en överlåtelse.

Känner du igen rörelsen, ber vi Dig att inte störa Säljaren genom egna besök. Alla besök bokas via NMK’s företagsmäklare Björn Robertsson. Tack för visad respekt!

För ytterligare information eller för att boka en visning, vänligen ta kontakt med ansvarig företagsmäklare.

Vill du sälja eller köpa bageri eller konditori/café, vi på NMK Företagsmäklare hjälper dig, kontakta oss för konsultation utan förbindelse!

Ovanstående uppgifter har erhållits utav säljaren

FAKTA

  
Pris: 545 000 kr / BUD!
Omsättning: ca 1,1 – 1,2 Mkr/ år
Hyra: ca 10 400:-/månad + moms
Yta: ca 101 kvm

KONTAKTUPPGIFTERSÄLJ DITT FÖRETAG GENOM OSS!

Fyll i dina uppgifter nedan och vi kontaktar dig eller ring oss på 08 - 794 08 60
Värdering är alltid kostnadsfri. Välkommen!
X

Kontakta oss

Kontoret i Stockholm finns i Västberga Industriområde,
nära Västberga Handelsområde

Kontaktuppgifter
08- 794 08 60
info@nmk.se

Besöksadress:
Elektravägen 73
126 30 Hägersten

Postadress:
NMK Företagsmäklare KB
Box 42019
126 12 Stockholm

Kontoret i Helsingborg

Besöksadress:
Garnisonsgatan 20
254 66 Helsingborg

Kontaktuppgifter
042 - 24 12 00
040 - 615 52 00
031-380 29 40
info@nmk.se 

 

X