Objektsnummer: 31206

Västerviks största nattklubb finns i gamla biografens lokaler, mitt i centrala Västervik ett stenkast från den vackra hamnen. Fastigheten är i överlag i mycket gott skick och med ett fördelaktigt läge. Kontinuerligt underhåll av fastigheten och nödvändiga reparationer har skett löpande. Det finns inget renoveringsbehov för närvarande inga renoveringar är inplanerade för de kommande 3 – 5 åren.

Nattklubben har en mycket exklusiv känsla. Inredningen är stilren och exklusiv, nyrenoverad år 2007. Designern Jonas Ihreborn har specialdesignat några av möblerna. Hög nivå på ljudanläggning och ljusanläggning, mixerbord och CD-spelare.

Nattklubben har kapacitet för 750 gäster. Det finns två dansgolv och tre barer, två barer inne i lokalen och en bar på uteserveringen. Den stora balkongen på övervåningen är ljudisolerad med ett studio klassat glas, så att man kan se ner på det nedre dansgolvet. Balkongen är godkänd för 250 personer och nedre dansgolvet för 500 personer. Totalt får 750 personer vistas i lokalen enligt brandmyndigheten.

Komplett kök med köksutrustning kylrum, diskrum och kassasystem. På övervåningen finns omklädningsrum, toalett & dusch och övernattningsmöjligheter för personalen och en loge för artister.

Uteservering på gården med öppningsbart glastak och bar. Används året om!

Nattklubben är öppen lördagar 22.00 - 03.00, året om! Sommartid utökas öppettiderna!

Vintertid drivs nattklubben med 2 stycken anställda och vaktpersonal. Sommartid drivs den med 10 stycken anställda och vaktpersonal.

Lagerutrymmen finns

Larmanordning finns

Marknadsföring sker endast vid evenemang

Konkurrens (Det finns andra dansställen i området)

Västervik stad är en mycket populär turistort, en utpräglad och underbar sommarstad. På sommaren är hamnen full av båtfolk och människor som flanerar omkring i staden. Ett trevligt centrum finns, där man kan shoppa eller ta en kall öl på någon trevlig restaurang eller uteservering. En mycket trivsam stämning!

Trakten kännetecknas av en sönderskuren kust med många öar. En av de största anledningarna till populariteten är den vackra skärgården i Västervik och Tjusts bygden, med sina 5 000 öar. Invånarantalet stiger drastiskt på sommaren, då semesterfirarna intar sina sommarstugor och campingarna runt om i kommunen.

Västerviks kommun består av tio tätorter varav Västervik är den största. Västerviks kommun ligger i Småland, i Kalmars län längs med Sveriges sydöst kust. I Västerviks tätort bor 20 000 invånare och i hela kommunen bor cirka 36 000 invånare. Landareal på cirka 2 000 kvadratkilometer varav cirka 150 kvadratkilometer är vatten och kust.

Från mitten av juni till mitten av augusti så anordnas olika arrangemang varje vecka i staden. Visfestivalen i juli är mycket populär och välbesökt. Även MC-festivalen är känd, då motorcyklister från hela Europa till Västervik. Flera evenemang, stora som små, musikaliska som naturnära arrangeras under sommaren till exempel Hoj rock, Swedish Floorball, Open, Karnevalen, Skärgårdsfestivalen, Sportbilsdagen, Heaven and Hell, Durspelsstämman, Galet Gott, Smaka på Tjust, för att bara nämna några!

Nytt för sommaren 2014 är att Gotlandsbåten AB kommer att trafikera sträckan
Västervik -  Visby under perioden 15 juni - 15 augusti, med ett passagerarfartyg för 1 300 personer. Detta är mycket positivt för Västervik och turismen kommer att öka ytterligare.

Fastigheten säljs med inventarier. Allt är komplett, så att det är enkelt att driva verksamheten vidare utan några extra investeringar.

Ytterligare information avseende fastigheten fastighetsutdrag, beskrivning med mera kan erhållas av fastighetsmäklaren

Totalt är lokalen på cirka 570 kvm. Markareal cirka 815 kvm.   

Begärt pris för fastighet (inventarier, goodwillvärde) Diskuteras!

Kontakta NMK Företagsmäklare

Uldis Martinovs eller Micha Perovic för prisdiskussioner!
0708-640 430            0708-640 892
uldis@nmk.se             micha@nmk.se

Ovanstående uppgifter har erhållits utav säljaren

Vi erbjuder hjälp med finansiering!

FAKTA

  
Pris: Ring för information
Omsättning: ca 4,7 Mkr/ år, netto!
Hyra: se text
Yta: ca 570 kvm lokal och ca 815 kvm mark

KONTAKTUPPGIFTER


Uldis Martinovs
Företagsmäklare
042-24 12 00
0708-640 430
uldis@nmk.se
Micha Perovic
Företagsmäklare
08-794 08 69
0708-640 892
micha@nmk.se

SÄLJ DITT FÖRETAG GENOM OSS!

Fyll i dina uppgifter nedan och vi kontaktar dig eller ring oss på 08 - 794 08 60
Värdering är alltid kostnadsfri. Välkommen!
X

Kontakta oss

Tel: 08- 794 08 60
E-post: info@nmk.se

Besöksadress:
Elektravägen 73
126 30 Hägersten

Kontoret finns i Västberga Industriområde,
nära Västberga Handelsområde 

Postadress:
NMK Företagsmäklare KB
Box 42019
126 12 Stockholm 

 

X